VIBRANT endavant!

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en whatsapp

Aquests mesos avancen intensos. Amb el pas dels dies ens acostem inexorablement a la fita dels divuit mesos prevista pels nostres polítics i ansiosament esperada pel poble català. En aquest sentit, al llarg de les darreres setmanes VIBRANT ha realitzat actes importants. Actes que han sigut un èxit de públic i han generat molt debat i interès tant a les xarxes socials com al mateix lloc on se celebraven.

Al novembre, vam debatre sobre l’exèrcit català que hauria de tenir la República i vam parlar del llibre sobre el procés de Santiago Espot. A principis de gener descobriren les raons amagades i tots els secrets sobre el famós afer Sixena a l’Ateneu Barcelonès i, ja al febrer, vam compartir una agradable estona amb el president del Comitè Olímpic Català en un acte sobre el futur de l’esport al nostre país. La primera setmana de març, coincidint amb l’aniversari de la mort de la figura que dóna nom a la nostra associació, Daniel Cardona i Civit, vam organitzar un acte a l’emblemàtic Memorial 1714 per homenatjar-lo. Un mes després, al Palau Macaya de La Caixa convocàrem les principals lògies de Catalunya per comentar l’actualitat i el futur de la maçoneria al nostre país. A finals d’abril vam tornar a l’Ateneu Barcelonès per presentar la conferència “Josep Tarradellas: continuïtat i futur” de la mà de qui en fou la seva secretària. Uns dies després d’aquella exitosa conferència, el 8 de maig, hem realitzat el que ha estat el més reeixit i important dels actes organitzats per VIBRANT fins a la data. Amb la ponència de cinc dels polítics més rellevants del panorama català vam abordar la polèmica família Borbó en un debat moderat per Salvador Cot, director del diari el Món. Amb “Borbons contra Catalunya: Memorial de Greuges”, celebrada a l’espaiós Casino l’Aliança del Poblenou, la nostra associació va fer un grandíssim progrés en tots els sentits.

Adés, amb la mirada posada en l’adveniment proper del referèndum i la finalització del termini de divuit mesos des del 27S, tenim projectats i planejats diversos actes a l’alçada del moment. Tots aquests actes, conferències, articles, vídeos, entrevistes i presentacions les fem sense rebre cap mena de finançament de cap formació política o grup d’interès. Som nosaltres mateixos, amb el nostre esforç i temps, els que fem possible tot el que hem construït aquests mesos. Les setmanes que vindran suposaran un grandíssim esforç per la nostra associació i requeriran una important quantitat de recursos per fer possible seguir amb la línia de qualitat i rigor que ha caracteritzat tot allò que ha realitzat VIBRANT en els darrers mesos. És per aquesta raó que d’ara endavant, a més d’acceptar donacions dels nostres seguidors, necessitarem el vostre suport per seguir endavant, també  ens obrim a publicitar empreses i projectes a la nostra pàgina. Atendrem propostes.

 

L’Equip de VIBRANT

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

L’Alguer, perla de la nació catalana

Al mig del mediterrani, a l’illa de Sardenya, s’hi amaga una de les perles més boniques de tots els Països Catalans, l’Alguer. Oblidada fins a mitjans del segle XIX per la resta de la nació, aquesta ciutat ha conservat la cultura i la llengua que la uneixen amb Catalunya, València

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)