VIBRANT endavant!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Aquests mesos avancen intensos. Amb el pas dels dies ens acostem inexhorablement a la fita dels divuit mesos prevista pels nostres polítics i ansiosament esperada pel poble català. En aquest sentit, al llarg de les darreres setmanes VIBRANT ha realitzat actes importants. Actes que han sigut un èxit de públic i han generat molt debat i interès tant a les xarxes socials com al propi lloc on es celebraven.

 

Al novembre, vam debatre sobre l’exèrcit català que hauria de tenir la República i vam parlar del llibre sobre el procés de Santiago Espot. A principis de gener descobriren les raons amagades i tots els secrets sobre el famós afer Sixena a l’Ateneu Barcelonès i, ja al febrer, vam compartir una agradable estona amb el president del Comitè Olímpic Català en un acte sobre el futur de l’esport al nostre país. La primera setmana de març, coincidint amb l’aniversari de la mort de la figura que dóna nom a la nostra associació, Daniel Cardona i Civit, vam organitzar un acte a l’emblemàtic Memorial 1714 per homenatjar-lo. Un mes després, al Palau Macaya de La Caixa convocàrem les principals lògies de Catalunya per comentar l’actualitat i el futur de la maçoneria al nostre país. A finals d’abril vam tornar a l’Ateneu Barcelonès per presentar la conferència “Josep Tarradellas: continuitat i futur” de la mà de qui en fou la seva secretària. Uns dies després d’aquella exitosa conferència, el 8 de maig, hem realitzat el que ha estat el més reeixit i important dels actes organitzats per VIBRANT fins la data. Amb la ponència de cinc dels polítics més importants del panorama català vam abordar la polèmica família Borbó en un debat moderat per Salvador Cot, director del diari el Món. Amb “Borbons contra Catalunya: Memorial de Greuges”, celebrada a l’espaiós Casino l’Aliança del Poblenou, la nostra associació va fer un grandíssim progrés en tots els sentits.

 

Adés, amb la mirada posada en l’adveniment proper del referèndum i la finalització del termini de divuit mesos des del 27S, tenim projectats i planejats diversos actes a l’alçada del moment. Tots aquests actes, conferències, articles, vídeos, entrevistes i presentacions les fem sense rebre cap tipus de finançament de cap formació política o grup d’interès. Som nosaltres mateixos, amb el nostre esforç i temps, els que fem possible tot el que hem construït aquests mesos. Les setmanes que vindran suposaran un grandissim esforç per la nostra associació i requeriran una important quantitat de recursos per fer possible seguir amb la línia de qualitat i rigor que ha caracteritzat tot allò que ha realitzat VIBRANT en els darrers mesos. És per aquesta raó que d’ara endavant, a més d’acceptar donacions dels nostres seguidors, necessitarem del vostre suport per seguir endavant, també  ens obrim a publicitar empreses i projectes a la nostra pàgina. Escoltarem propostes.

 

L’Equip de VIBRANT

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

Carles d’Abàsolo, l’home de les mil danses

Divulgar els nostres herois, és quelcom imprescindible per entendre la nostra nació. Sovint no reconeixem prou la tasca de tantes i tantes persones meravelloses que de forma generosa han donat la seva grandesa per millor glòria del nostre país. Mantenir viva la nostra parla, els nostres usos i les nostres

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)