VI MARXA DE TORXES

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en whatsapp

Com cada any, ens plau anunciar-vos la VI Marxa de Torxes per la Independència que tindrà lloc la vigília de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany comptarem amb una delegació del VVB i un col·lectiu de tamborers vinguts de Flandes, que participaran de l’acte com a poble convidat.

Encapçalarà la marxa un contingent del darrer Exèrcit de Catalunya, format per soldats de regiments diversos que van lluitar en la Guerra de Successió en defensa de les llibertats de la Nació. Destaquen entre els recreadors que participaran de l’acte: uniformats de Sanguen Honoris, el Regiment de la Ciutat de Barcelona, Miquelets de Catalunya, Regiment de Santa Eulàlia, Regiment de la Diputació del General i unitats de regiments diversos de fusellers de muntanya i de milícies gremials de la Coronela de Barcelona.

La marxa s’iniciarà a les 19:00 h del dia 10 de setembre del 2017 a la plaça Valentí Almirall de Barcelona, davant la Seu de Districte de Sant Martí i transcorrerà per diversos carrers fins a arribar al Fossar de les Moreres, segons el recorregut detallat a continuació.

En diversos punts del recorregut s’afegiran a la marxa les diferents sectorials de l’ANC que participaran de l’acte. A l’arribada al Fossar de les Moreres, tindrà lloc un parlament per part d’en Jordi Sànchez, president de l’ANC i a continuació es dispararà una salva d’honor en memòria dels caiguts en defensa de les llibertats de Catalunya i una ofrena floral. En dies propers anirem actualitzant informacions relatives a l’acte, que es podran consultar en aquesta entrada, estigueu atents!

Us convidem a participar d’aquest acte festiu apte per a tots els públics, garantim que no us deixarà indiferents!

DONEC PERFICIAM!

 

Podeu veure les fotos dels actes a la GALERIA

FOTOS

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

Clarors d’alba – Daniel Cardona i Civit

La rella ha remogut la terra erma i els sembradors llancen la llavor redemptora. Lentament es va fent el camí. I ara un, ara l’altre, van sumant-se els patriotes a l’exèrcit alliberador. La paraula ja s’ha dit: acció, no precipitació. Fermesa i esperança, que tota cosa és difícil en començar-la.

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)