VI MARXA DE TORXES

Com cada any, ens plau anunciar-vos la VI Marxa de Torxes per la Independència que tindrà lloc la vigília de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany comptarem amb una delegació del VVB i un col·lectiu de tamborers vinguts de Flandes, que participaran de l’acte com a poble convidat.

Encapçalarà la marxa un contingent del darrer Exèrcit de Catalunya, format per soldats de regiments diversos que van lluitar en la Guerra de Sucessió en defensa de les llibertats de la Nació. Destaquen entre els recreadors que participaran de l’acte uniformats de Sanguen Honoris, el Regiment de la Ciutat de Barcelona, Miquelets de Catalunya, Regiment de Santa Eulàlia, Regiment de la Diputació del General i unitats de regiments diversos de fusellers de muntanya i de milícies gremials de la Coronela de Barcelona.

La marxa s’iniciarà a les 19:00h del dia 10 de setembre del 2017 a la plaça Valentí Almirall de Barcelona, davant la Seu de Districte de Sant Martí i transcorrerà per diversos carrers fins a arribar al Fossar de les Moreres, segons el recorregut detallat a continuació.

En diversos punts del recorregut s’afegiran a la marxa les diferents sectorials de l’ANC que participaran de l’acte. A l’arribada al Fossar de les Moreres, tindrà lloc un parlament per part d’en Jordi Sànchez, president de l’ANC i a continuació es dispararà una salva d’honor en memòria dels caiguts en defensa de les llibertats de Catalunya i una ofrena floral. En els propers dies anirem actualitzant informacions relatives a l’acte, que es podran consultar en aquesta entrada, estigueu atents!

Us convidem a participar d’aquest acte festiu apte per a tots els públics que garantim que no us deixarà indiferents!

DONEC PERFICIAM!

 

Podeu veure les fotos i el vídeo dels actes a la GALERIA

FOTOS
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail