V Marxa de Torxes al Fossar de les Moreres

Com cada 10 de setembre, Vibrant organitza la Marxa de Torxes de l’Exèrcit Català juntament amb l’Assemblea Nacional Catalana. Comptarem amb la presència dels recreadors de Sanguen Honoris, Miquelets de Catalunya, Miquelets de Girona i l’exèrcit català (Vibrant). L’acte s’iniciarà a la Plaça Valentí Almirall, Barcelona, a les 19:15. La comitiva marxarà fins el Fossar de les Moreres, on es realitzaran diversos parlaments, incloent-ne un de la nostra associació, Vibrant.

 

14192615_10207495877220500_6178928187427795018_n

 

Informació sobre el recorregut i el desenvolupament de l’acte

A) La territorial de l’ANC del districtes de Sant Martí sortirà de Plaça Valentí Almirall a les 19:15h.
B) Les territorials de Fort Pienc, Sant Andreu, la Dreta de l’Eixample i de la Sagrada Família s’afegiran a la Marxa a la Plaça de Fort Pienc a les 20h. Al monument en honor de Rafael de Casanova s’hi sumaran Ciutat vella i Sant Antoni.
C) La resta dels districtes s’afegiran a la Marxa al Passeig dels Til·lers, situat al costat del Parc de la Ciutadella.

Una representació de l’ANC de Sant Martí i l’Exèrcit Català estaran en formació al Fossar de les Moreres, on un membre de l’associació Vibrant, caracteritzat com a Ramon Frederic de Vilana Perles, pronunciarà unes paraules. Tot seguit les salves dels soldats reunits retronaran en honor dels caiguts per Catalunya i les nostres llibertats. Mentrestant, l’ANC durà a terme una ofrena floral. L’acte finalitzarà amb el cant dels Segadors a les 22:30h.

Podeu consultar el mapa interactiu amb el recorregut clicant AQUÍ.

Podeu veure les fotos i el vídeo dels actes a la GALERIA

dsc09952

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail