Sí, Catalunya està preparada

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

No caldrà que expliquem què va passar el dia 17 d’agost del 2017 al nostre país, car de ben cert en som tots conscients. Aquest escrit, a més de ser una forta condemna i un rebuig total als fets que van tenir lloc a la capital del Principat, vol ser també un petit homenatge i un sincer agraïment, de l’equip VIBRANT, a totes les persones que controlaren la situació i evitaren mals majors. Estem orgullosos de tota la feina feta per ells.

Per unes hores, fórem independents en l’àmbit l’ordre públic. Es visqué tensió, angoixa i patiment, però les nostres forces de l’ordre reaccionàren com només ho fa una força d’estat, plenament consolidada, entrenada i preparada. Davant la criminal inacció del govern espanyol, el govern català era, ferm, a peu de canó donant les explicacions i fent les declaracions pertinents. El silenci d’uns i la determinació dels altres. Nit i dia, res a veure. Fou de debò un goig veure l’actuació de les nostres institucions. I refresquem la memòria; no, encara no som independents.

VIBRANT vol sumar-se, en aquest petit escrit, a les felicitacions que ja han expressat amplis sectors de la societat catalana. Tenim unes forces d’ordre exemplars, que vetllen pel nostre benestar i la nostra tranquil·litat sense que ens n’adonem la majoria de vegades. Vivim segurs gràcies a ells i, la resposta a l’atemptat de Barcelona ho ha palesat de totes totes. Agraïm, així doncs, als Mossos d’Esquadra, a la Guàrdia Urbana, als equips mèdics i al Govern de la Generalitat el seu excel·lent servei al poble de Catalunya en unes hores tan dures i confuses. Cal recordar, àdhuc, els voluntaris, els quals altruísticament i sense que ningú no els ho demanés, saberen proporcionar un crític ajut en un moment molt difícil. Gràcies, de debò.

L’equip de VIBRANT

Per donar suport a la divulgació independent de la nostra història i cultura fes-te SOCI de VIBRANT

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)