Sí, Catalunya està preparada

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en whatsapp

No caldrà que expliquem què va passar el dia 17 d’agost del 2017 al nostre país, car de ben cert en som tots conscients. Aquest escrit, a més de ser una forta condemna i un rebuig total als fets que van tenir lloc a la capital del Principat, vol ser també un petit homenatge i un sincer agraïment, de l’equip VIBRANT, a totes les persones que controlaren la situació i evitaren mals majors. Estem orgullosos de tota la feina feta per ells.

Per unes hores, fórem independents en l’àmbit l’ordre públic. Es visqué tensió, angoixa i patiment, però les nostres forces de l’ordre reaccionaren com només ho fa una força d’estat, plenament consolidada, entrenada i preparada. Davant la criminal inacció del govern espanyol, el govern català era, ferm, a peu de canó donant les explicacions i fent les declaracions pertinents. El silenci d’uns i la determinació dels altres. Nit i dia, res a veure. Fou de debò un goig veure l’actuació de les nostres institucions. I refresquem la memòria; no, encara no som independents.

VIBRANT vol sumar-se, en aquest petit escrit, a les felicitacions que ja han expressat amplis sectors de la societat catalana. Tenim unes forces d’ordre exemplars, que vetllen pel nostre benestar i la nostra tranquil·litat sense que ens n’adonem la majoria de vegades. Vivim segurs gràcies a ells i, la resposta a l’atemptat de Barcelona ho ha palesat de totes totes. Agraïm, així doncs, als Mossos d’Esquadra, a la Guàrdia Urbana, als equips mèdics i al Govern de la Generalitat el seu excel·lent servei al poble de Catalunya en unes hores tan dures i confuses. Cal recordar, àdhuc, els voluntaris, els quals altruísticament i sense que ningú no els ho demanés, saberen proporcionar un crític ajut en un moment molt difícil. Gràcies, de debò.

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

Vibrant sobre el Procés d’Independència

 Va costar, i molt. Pensàvem que tot se n’anava en orris. Tanmateix, el dia 10 de gener del 2016, després d’un estira-i-arronsa entre els partits favorables a la llibertat del nostre país, quòrum. Han passat ja uns mesos d’amenaces, de sentències, de declaracions, de discursos, de mobilitzacions, de tensions i

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)