Sí, Catalunya està preparada

No caldrà que expliquem què va passar el dia 17 d’agost del 2017 al nostre país, car de ben cert en som tots conscients. Aquest escrit, a més de ser una forta condemna i un rebuig total als fets que van tenir lloc a la capital del Principat, vol ser també un petit homenatge i un sincer agraïment, de l’equip VIBRANT, a totes les persones que controlaren la situació i evitaren mals majors. Estem orgullosos de tota la feina feta per ells.

Per unes hores, fórem independents en l’àmbit l’ordre públic. Es visqué tensió, angoixa i patiment, però les nostres forces de l’ordre reaccionàren com només ho fa una força d’estat, plenament consolidada, entrenada i preparada. Davant la criminal inacció del govern espanyol, el govern català era, ferm, a peu de canó donant les explicacions i fent les declaracions pertinents. El silenci d’uns i la determinació dels altres. Nit i dia, res a veure. Fou de debò un goig veure l’actuació de les nostres institucions. I refresquem la memòria; no, encara no som independents.

VIBRANT vol sumar-se, en aquest petit escrit, a les felicitacions que ja han expressat amplis sectors de la societat catalana. Tenim unes forces d’ordre exemplars, que vetllen pel nostre benestar i la nostra tranquil·litat sense que ens n’adonem la majoria de vegades. Vivim segurs gràcies a ells i, la resposta a l’atemptat de Barcelona ho ha palesat de totes totes. Agraïm, així doncs, als Mossos d’Esquadra, a la Guàrdia Urbana, als equips mèdics i al Govern de la Generalitat el seu excel·lent servei al poble de Catalunya en unes hores tan dures i confuses. Cal recordar, àdhuc, els voluntaris, els quals altruísticament i sense que ningú no els ho demanés, saberen proporcionar un crític ajut en un moment molt difícil. Gràcies, de debò.

L’equip de VIBRANT

Per donar suport a la divulgació independent de la nostra història i cultura fes-te SOCI de VIBRANT

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail