Moltes gràcies!

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en whatsapp

Benvolgut amic,

 

Moltes gràcies pel teu suport econòmic.

Amb la teva donació contribueixes a fer possible que la nostra activitat es mantingui en constant creixement i millora, podent donar així un millor servei a Catalunya i la seva gent, raó de ser de la nostra associació.

T’animem a continuar seguint-nos i compartir amb els tot allò que més t’agradi del que oferim. Si creus que pots aportar quelcom a la nostra associació no dubtis en contactar-nos a través de historia.vibrant@gmail.com. Estarem encantats d’atendre’t i rebre les propostes de col·laboració que ens vulguis fer arribar.

 

Visca Catalunya!

 

 

Es pot dividir als homes en dos grups: els homes de paraula i els homes d’acció. Els primers parlen, els segons actuen. Jo sóc dels segons. 

Antoni Gaudí

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

Moltes gràcies!

Benvolgut amic,   Moltes gràcies pel teu suport econòmic. Amb la teva donació contribueixes a fer possible que la nostra activitat es mantingui en constant creixement i millora, podent donar així un millor servei a Catalunya i la seva gent, raó de ser de la nostra associació. T’animem a continuar

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)