forma part del nostre equip!

A VIBRANT volem posar en valor l’enorme riquesa cultural de la nostra nació per tal de recuperar, en la consciència col·lectiva, l’esperit necessari per esdevenir lliures i pròspers com a país.

Aquesta tasca, tant immensa com imprescindible requereix, no només de l’ajut econòmic de tots els nostres estimats seguidors, sinó també del talent de patriotes il·lustrats decidits a reconstruir història i cultura amb nosaltres. 

Si tens ganes de participar com a membre del nostre equip: investigant, creant contingut, divulgant, intercanviant coneixement i opinions… des de dins, des del rovell de l’ou, ETS AL LLOC ADEQUAT!

Fes el pas i posa’t en contacte amb nosaltres! Explica’ns les teves inquietuds, motivacions i experiències que fan de tu el nou integrant que estàvem esperant!

300 paraules màxim
Amb la inscripció d’aquest formulari de forma telemàtica autoritzes Associació Vibrant a tractar les teves dades personals de conformitat amb la següent informació:

Responsable del tractament: Associació Vibrant.
Finalitat del tractament: gestionar la teva petició d'entrada a l'equip de l'associació.
Legitimació: el teu consentiment.
Destinataris: les teves dades no seran cedides a tercers si no és per obligació legal o per donar compliment a la finalitat del tractament autoritzada.
Drets: pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les teves dades a l’adreça info@historiavibrant.cat.
Informació addicional: pots consultar informació més detallada sobre la política de privadesa de l'Associació Vibrant a l’apartat de Política de Privadesa.

Els nostres col·laboradors

Fes un cop d'ull a les persones que participen en la creació de les nostres publicacions.
Ells, juntament amb els membres de l'equip, són el motor que impulsa la nostra tasca de divulgació històrica i cultural.