Donacions Econòmiques

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en whatsapp

Benvolgut amic/ga,

Per a realitzar les teves donacions econòmiques -que faran possible un millor servei de Vibrant cap a Catalunya i els catalans, podent disposar de més recursos o mitjans per les seves activitats- ho pots fer de dues maneres:

  1. A través de l’eina disponible a la barra lateral “Fes una donació!” vinculada a Paypal. Podràs realitzar la teva donació introduint la quantitat desitjada i seguint els passos indicats en aquesta plataforma de pagament segura en xarxa. No cal disposar d’un compte de Paypal per poder utilitzar aquesta funcionalitat.
  2. A través d’una transferència bancària al seguent compte (IBAN):
    ES42 1465 0120 31 1900360709

En qualsevol dels casos us estarem molt agraïts pel vostre suport, que ens permetrà mantenir la nostra creixent oferta d’articles i activitats i mantenir la nostra independència com a associació desvinculada d’interessos partidistes i propagandístics.

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

Donacions Econòmiques

Benvolgut amic/ga, Per a realitzar les teves donacions econòmiques -que faran possible un millor servei de Vibrant cap a Catalunya i els catalans, podent disposar de més recursos o mitjans per les seves activitats- ho pots fer de dues maneres: A través de l’eina disponible a la barra lateral “Fes

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)