Donacions Econòmiques

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Benvolgut amic/ga,

Per a realitzar les teves donacions econòmiques -que faran possible un millor servei de Vibrant cap a Catalunya i els catalans, podent disposar de més recursos o mitjans per les seves activitats- ho pots fer de dues maneres:

  1. A través de l’eina disponible a la barra lateral “Fes una donació!” vinculada a Paypal. Podràs realitzar la teva donació introduint la quantitat desitjada i seguint els passos indicats en aquesta plataforma de pagament segura en xarxa. No cal disposar d’un compte de Paypal per poder utilitzar aquesta funcionalitat.
  2. A través d’una transferència bancària al seguent compte (IBAN):
    ES42 1465 0120 31 1900360709

En qualsevol dels casos us estarem molt agraïts pel vostre suport, que ens permetrà mantenir la nostra creixent oferta d’articles i activitats i mantenir la nostra independència com a associació desvinculada d’interessos partidistes i propagandístics.

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

Moltes gràcies!

Benvolgut amic,   Moltes gràcies pel teu suport econòmic. Amb la teva donació contribueixes a fer possible que la nostra activitat es mantingui en constant creixement i millora, podent donar així un millor servei a Catalunya i la seva gent, raó de ser de la nostra associació. T’animem a continuar

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)