Conferència Present i futur de la Maçoneria a Catalunya

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en whatsapp

El divendres 7 d’abril, presentem la conferència Present i futur de la Maçoneria a Catalunya, amb la participació de les quatre principals obediències fetes a Catalunya. Els ponents faran, des del punt de vista de les seves obediències, una interessantíssima exposició sobre la realitat de la maçoneria a Catalunya, de ben segur que els assistents descobriran molts aspectes sobre aquest coneixement en aquesta ocasió excepcional en què la nostra associació VIBRANT ha aconseguit ajuntar en un sol acte aquestes obediències.
La presentarà: Sebastià Sardiné, jurista, investigador històric i col·laborador de Vibrant. Intervindran els següents ponents: Anna Garcia, antiga Venerable Mestra de la Lògia Icària, federada a la Gran Logia Smbólico Española i Presidenta del Gran Capítulo General de España del Rito Francés. Ernest Ruiz, Gran Mestre del Gran Orient de Catalunya. Rosa Elvira Presmanes, pasada Gran Mestra de la Gran Lògia Femenina d’Espanya i Miguel Ángel López, membre del Comitè Federal de l’Ordre Internacional Mixta del Dret Humà.

Us convidem cordialment a l’acte, que tindrà lloc al Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, 08037 Barcelona, de 18:00 h a 20:00 h. Entrada lliure.

 

 

 

 

 

 

Podeu veure totes les fotos, com sempre, a la GALERIA

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

El Consell de Cent, el govern natural de Barcelona

Barcelona, un dels dos fonaments, juntament amb el Rerepaís, del binomi que dóna forma, cos i coherència al Principat de Catalunya. Ciutat de comtes, d’edificis d’una bellesa inefable, urbs de marcat caràcter. Banyada pel Mediterrani. Cap i casal del nostre país. Un municipi que, en temps que ja semblen llunyans,

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)