Conferència Present i futur de la Maçoneria a Catalunya

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

El divendres 7 d’abril, presentem la conferència Present i futur de la Maçoneria a Catalunya, amb la participació de les quatre principals obediències fetes a Catalunya. Els ponents faran, des del punt de vista de les seves obediències, una interessantíssima exposició sobre la realitat de la maçoneria a Catalunya, de ben segur que els assistents descobriran molts aspectes sobre aquest coneixement en aquesta ocasió excepcional en què la nostra associació VIBRANT ha aconseguit ajuntar en un sol acte aquestes obediències.
La presentarà: Sebastià Sardiné, jurista, investigador històric i col·laborador de Vibrant. Intervindran els següents ponents: Anna Garcia, antiga Venerable Mestra de la Lògia Icària, federada a la Gran Logia Smbólico Española i Presidenta del Gran Capítulo General de España del Rito Francés. Ernest Ruiz, Gran Mestre del Gran Orient de Catalunya. Rosa Elvira Presmanes, pasada Gran Mestra de la Gran Lògia Femenina d’Espanya i Miguel Ángel López, membre del Comitè Federal de l’Ordre Internacional Mixta del Dret Humà.

Us convidem cordialment a l’acte, que tindrà lloc al Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, 08037 Barcelona, de 18:00 h a 20:00 h. Entrada lliure.

 

 

 

 

 

 

Podeu veure totes les fotos, com sempre, a la GALERIA

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

Catalunya emprèn el vol

A principis del segle XX, concretament el 17 de desembre de 1903 els germans Wright donaven el tret de sortida al vol a motor amb el seu Flyer I, que va enlairar-se 12 segons a la platja de Kitty Hawk, a Carolina del Nord. L’interès per l’aviació es desferma arreu

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)