Conferència Present i futur de la Maçoneria a Catalunya

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

El divendres 7 d’abril, presentem la conferència Present i futur de la Maçoneria a Catalunya, amb la participació de les quatre principals obediències fetes a Catalunya. Els ponents faran, des del punt de vista de les seves obediències, una interessantíssima exposició sobre la realitat de la maçoneria a Catalunya, de ben segur que els assistents descobriran molts aspectes sobre aquest coneixement en aquesta ocasió excepcional en què la nostra associació VIBRANT ha aconseguit ajuntar en un sol acte aquestes obediències.
La presentarà: Sebastià Sardiné, jurista, investigador històric i col·laborador de Vibrant. Intervindran els següents ponents: Anna Garcia, antiga Venerable Mestra de la Lògia Icària, federada a la Gran Logia Smbólico Española i Presidenta del Gran Capítulo General de España del Rito Francés. Ernest Ruiz, Gran Mestre del Gran Orient de Catalunya. Rosa Elvira Presmanes, pasada Gran Mestra de la Gran Lògia Femenina d’Espanya i Miguel Ángel López, membre del Comitè Federal de l’Ordre Internacional Mixta del Dret Humà.

Us convidem cordialment a l’acte, que tindrà lloc al Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, 08037 Barcelona, de 18:00 h a 20:00 h. Entrada lliure.

 

 

 

 

 

 

Podeu veure totes les fotos, com sempre, a la GALERIA

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

El nacionalisme ferm català, corrent revolucionari

L’independentisme omple carrers, places, pobles i ciutats. La majoria dels diputats al Parlament autonòmic són independentistes. Tenim en marxa un procés que ens ha de dur cap a l’Estat propi i la separació total. Tot ha canviat en els darrers anys i sembla que això hagi estat d’un dia per

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)