Conferència: o Processisme o Independència amb Santiago Espot

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

En aquests mesos de xoc frontal amb l’estat espanyol, xoc que només esdevindrà més cru, són moltes les persones que han estat perseguides pel sistema judicial. El passat 2015, a la final de la Copa del Rei de futbol, com tothom recorda, tingué lloc una xiulada monumental a l’himne espanyol i al monarca borbònic Felip VI. Ara, un dels promotors de la xiulada, Santiago Espot, està citat a declarar com a investigat a l’Audiència Nacional espanyola el proper 7 de novembre. Davant d’aquest atac criminal, antidemocràtic i dictatorial de l’estat espanyol, l’associació cultural VIBRANT dóna tot el suport a en Santiago Espot. En moments com aquests ens cal unitat, ser un bloc indivisible. Anar tots a una. Un atac a un dels nostres és un atac personal que hem de sentir com si el rebéssim nosaltres mateixos. No permetrem que cap estat utilitzi les seves clavegueres ni les seves males arts per destruir-nos. Volem donar el nostre suport als patriotes valents que s’enfronten contra tot i tothom per reivindicar les llibertats del nostre poble.

El proper dimecres 30 de novembre del 2016 la nostra associació organitza una conferència a càrrec de Santiago Espot en la que ell mateix ens explicarà la seva situació després de ser acusat d’injúries al rei i als símbols d’Espanya per la Fiscalia General de l’Estat per l’autoria del “Manifest per la xiulada a l’himne espanyol i a Felip de Borbó”, difós amb motiu de la celebració de la final de la Copa del Rei de futbol al Camp Nou el 2015. En el mateix acte, obert a tothom, en Santiago Espot presentarà el seu llibre, acabat de publicar, “O Processisme o independència”.

Tots els esdeveniments esmentats i d’altres que puguin ser d’interès seran degudament anunciats pels canals de comunicació de VIBRANT i se’n farà difusió a través d’anuncis i comunicats al web i per correu electrònic amb tots els que hi estiguin interessats.

 

Presentació del PowerPoint

 

dsc00750 dsc00751

 

 

 

 

 

 

Podeu veure totes les fotos i el vídeo, com sempre, a la GALERIA

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

2017, any de l’alliberament nacional de Catalunya

Deixem enrere un any intens i n’encetem un de nou ple d’incògnites i incerteses. Ja vàrem avançar al setembre que l’Estat posaria tota la llenya al foc, de mica en mica, per aturar el procés per la via més bruta i grollera. Amb la misèria característica de l’invasor. Actuant amb

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)