Conferència: El COC i el futur de l’esport català

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

 

 

 

Ens plau anunciar-vos que el dilluns 27 de febrer de 2017 a les 19:30h tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona la conferència organitzada per VIBRANT

El COC i el futur de l’esport català

 a càrrec del Sr. Gerard Esteva i Viladecans, President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

El Comitè Olímpic de Catalunya és un organisme que té com a objectiu assolir la participació directa de Catalunya en els Jocs Olímpics i esdeveniments relacionats a aquests.
L’esport català sempre ha destacat per l’excel·lència dels seus practicants en nombroses disciplines esportives, assolint grans resultats que s’han atribuït fins a dia d’avui les delegacions espanyoles, hostils davant qualsevol intent de promoció de l’esport català a l’exterior.

En la ponència, en Gerard Esteva ens presentarà la tasca desenvolupada pel Comitè Olímpic de Catalunya i la rellevància de l’organisme en la representació de Catalunya a nivell internacional en l’àmbit esportiu.
El desenvolupament del COC és clau pel reconeixement de Catalunya davant el Comitè Olímpic Internacional en el moment que aquesta esdevingui un estat independent. L’esport català es prepara per un gran salt qualitatiu en els propers anys i permetrà a Catalunya projectar-se al món com el referent que és actualment en la promoció de l’esport d’elit.

La presentació de l’acte la durà a terme el periodista esportiu Frederic Porta, col·laborador de VIBRANT i gran coneixedor de la història i la trajectòria del Futbol Club Barcelona, com a model d’èxit en la promoció de l’esport català a escala mundial.

 

Us convidem a assistir-hi!

Tot i que l’entrada és lliure per a tothom, agrairem enormement als interessats en assistir que ens confirmeu l’assistència al correu escrivint-nos al correu conferencies@historiavibrant.cat per tal de facilitar una millor gestió en l’organització de l’acte.

 

 

 

 

 

 

 

Podeu veure totes les fotos i el vídeo, com sempre, a la GALERIA

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

VIBRANT endavant!

Aquests mesos avancen intensos. Amb el pas dels dies ens acostem inexhorablement a la fita dels divuit mesos prevista pels nostres polítics i ansiosament esperada pel poble català. En aquest sentit, al llarg de les darreres setmanes VIBRANT ha realitzat actes importants. Actes que han sigut un èxit de públic

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)