Conferència: El COC i el futur de l’esport català

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en whatsapp

 

 

 

Ens plau anunciar-vos que el dilluns 27 de febrer de 2017 a les 19:30h tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona la conferència organitzada per VIBRANT

El COC i el futur de l’esport català

 a càrrec del Sr. Gerard Esteva i Viladecans, President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

El Comitè Olímpic de Catalunya és un organisme que té com a objectiu assolir la participació directa de Catalunya en els Jocs Olímpics i esdeveniments relacionats a aquests.
L’esport català sempre ha destacat per l’excel·lència dels seus practicants en nombroses disciplines esportives, assolint grans resultats que s’han atribuït fins a dia d’avui les delegacions espanyoles, hostils davant qualsevol intent de promoció de l’esport català a l’exterior.

En la ponència, en Gerard Esteva ens presentarà la tasca desenvolupada pel Comitè Olímpic de Catalunya i la rellevància de l’organisme en la representació de Catalunya a nivell internacional en l’àmbit esportiu.
El desenvolupament del COC és clau pel reconeixement de Catalunya davant el Comitè Olímpic Internacional en el moment que aquesta esdevingui un estat independent. L’esport català es prepara per un gran salt qualitatiu en els propers anys i permetrà a Catalunya projectar-se al món com el referent que és actualment en la promoció de l’esport d’elit.

La presentació de l’acte la durà a terme el periodista esportiu Frederic Porta, col·laborador de VIBRANT i gran coneixedor de la història i la trajectòria del Futbol Club Barcelona, com a model d’èxit en la promoció de l’esport català a escala mundial.

 

Us convidem a assistir-hi!

Tot i que l’entrada és lliure per a tothom, agrairem enormement als interessats en assistir que ens confirmeu l’assistència al correu escrivint-nos al correu conferencies@historiavibrant.cat per tal de facilitar una millor gestió en l’organització de l’acte.

 

 

 

 

 

 

 

Podeu veure totes les fotos i el vídeo, com sempre, a la GALERIA

Per donar suport a les iniciatives de recerca i a la divulgació independent de la nostra història, tradicions i cultura, fes-te SOCI de VIBRANT

COMPARTEIX L’ARTICLE!

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

|

També et pot interessar

El Llobregat, un riu de sang

 El comte de Barcelona, Ramon Berenguer III, ha conquerit l’illa de Mallorca per als comtats catalans. Ha estat una batalla cruenta, els cadàvers de sarraïns i catalans reposen sobre la freda pedra de la ciutat de Palma. Un bany de sang. Milers de soldats han pugnat per aconseguir la victòria.

LLEGEIX-LO

EL MÉS NOU A

LA GALERIA

(EN CONSTRUCCIÓ)