COL·LABORADORS

fportaFrederic Porta, periodista multidisciplinari,  assessor  i consultor en comunicació, escriptor, columnista esportiu i divulgador d’història esportiva i del Barça.

 

 

 

 

sardineSebastià Sardiné, advocat, especialista en Comerç i Legislació Internacionals, consultor empresarial, humanista i investigador històric, divulgador expert de Ramon F. Vilana-Perles.

 

 

 

 

eeee

Griselda Lozano, Griselda Lozano. Investigadora, filantropa i humanista, és presidenta de la Fundació Ager i Honorary Degree ESERP. Escriptora especialitzada en història política i religiosa medieval d’Occitània. Durant els últims anys ha dut a terme la tasca de recerca i recuperació dels documents històrics del Val d’Aran a l’Arxiu de la Corona d’Aragó.

 

 

 

fxhc

Francesc Xavier Hernàndez Cardona, especialista en recerca històrica,  llicenciat en Filosofia i Lletres, Secció d’Història Moderna i Contemporània, catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials a la Universitat de Barcelona.

 

 

 

 

jesuslloria

Jesús Lloria, Investigador històric i divulgador. Projecte Xusquipèdia per recuperar i divulgar la cultura, l’art i la història més prestigiosa de Catalunya, posant el seu coneixement a l`abast de tothom.

 

 

 

 

eeeee

Francesc Riart, dibuixant, documentalista d’arqueologia i història, especialista en temes civils, militars, religiosos i arquitectònics, expert en vestuari històric i militar.

 

 

 

 

Quim Vendrell Moreno, estudiós de Filosofia, Humanitats, Arts i Oficis i Història de la Maçoneria. Actualment, coordinador del Servei de Publicacions del Port de Tarragona. És autor de diferents publicacions de contingut històric sobre maçoneria, i, com a fotògraf, ha exposat en diferents espais i ha publicat diversos llibres.

 

 

penarroja


Jord
i Peñarroja,
professional del món de la comunicació, escriptor, soci del Cercle Català d’Història (cch.cat) i de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (escriptors.cat). Col·labora amb el Memorial 1714.

 

 

 

crespi

 

Joan Anton Crespí i Aguiló, escriptor i divulgador sobre temes de consciència relacionats amb la Física Quàntica. Estudis de Pèrit Industrial i de Psicologia en C.I.P. Dibuixant tècnic i  poeta. Autor de: “Cuestionar o interpretar a Dios en Mente” 2010; “L’encobeidor” 2005; i altres.